/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cine a fost audiat în ședința de judecată în dosarul lui Ilan Șor

24 august 2018, ora 17:12

„Astăzi a fost audiat un specialist invitat de partea apărării care a confirmat nevinovăția lui Ilan Șor”, a declarat Iulian Balan precizând că nu ne poate oferi mai multe detalii „fiind o ședință cu ușile închise”.

Potrivit avocatului următoarea ședință de judecată a fost stabilită pentru 12 septmebrie. Atunci va continua audierea martorilor apărării.

Ofițerul de presă al Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihalceanu, nu a răspuns la telefon pentru a prezenta poziția procuraturii.

Menționăm că, înainte de a se începe ședința de judecată mai mulți simpatizanți ai partidului Șor au protestat în fața Curții de Apel Cahul în susținerea lui Ilan ȘOR. Oamenii strigau că sunt împreună cu Ilan și cer o justiție corectă.

Amintim că Judecătoria Chișinău, oficiul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, o hotărâre prin care actualul primar de Orhei a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare. În aceeași zi, Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram