/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Instituțiile publice de importanță socială vor activa în regim obișnuit în zilele de 28, 29 și 30 august

missing
24 august 2018, ora 10:12

Astfel, pe 28, 29 și 30 august curent instituțiile publice din sistemul de sănătate vor lucra după orarul obișnuit. De asemenea, cetățenii vor putea beneficia în aceste zile de serviciile Centrelor Multifuncționale și ale subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Servicii Publice.

Ministerul Afacerilor Interne va întreprinde acțiunile necesare pentru menținerea ordinii publice și a siguranței traficului rutier. Poliția de Frontieră va asigura traversarea rapidă a frontierei de stat, iar Serviciul Vamal – efectuarea operativă a controlului în vamă. În regim neîntrerupt va funcționa și transportul public.

Guvernul a declarat zilele de 28, 29 și 30 august zile de odihnă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram