/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Ce făcea Dodon în timp ce oamenii începeau să se adune în PMAN pentru protest

missing
26 august 2018, ora 17:45

„Astăzi, în cadrul unui eveniment festiv, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon și Excelența Sa, domnul Salem Ahmed Salem Ali AL KAABI, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Emiratelor Arabe Unite în Ucraina și Moldova, cu sediul la Kiev, am înmânat ghiozdane și rechizite școlare la circa 500 de copii din toate sectoarele mun. Chișinău care în anul curent vor merge în clasa I”, a scris Dodon pe pagina sa de facebook.

Amintim că în PMAN are loc protestul Mișcării de Rezistență ACUM împotriva guvernării. La protestat participă mii de oameni. Tot astăzi, în PMAN a avut loc un protest al simpatizanților lui Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram