/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Judecătoria Chișinău l-a restabilit în funcție pe Mihai Moldovanu

missing
26 august 2018, ora 11:39

Decizia mai prevede încasarea de la Primăria mun. Chișinău în beneficiul lui Moldovanu Mihai salariu pentru absența forțată de la serviciu, prejudiciul moral în sumă de 10 000 (zece mii) lei și costul cheltuielilor de asistență juridică în sumă de 4 000 lei (patru mii lei).

Amintim că, Silvia Radu a semnat dispoziția de eliberare din funcție a șefului Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu pe data de 29 martie curent, iar motivul ar fi fost starea proasta a lucrurilor din domeniul sănătății.

Precizăm că pe 23 mai, directorul Spitalului Clinic Municipal nr.1, Iurie Dondiuc, care de asemenea, a fost dat afară de Silvia Radu, a fost restabilit în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram