/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Poliția de frontieră explică de ce nu permit unioniștilor să treacă Prutul

26 august 2018, ora 22:13

„De aceea nu putem da curs solicitării de a trece podul feroviar în seara zilei de astăzi”, au adăugat ei.

Menționăm că în seara de duminică, reprezentanții Poliției de Frontieră a declarat că permit traversarea pe jos doar a trei participanți ai marșului pentru a transmite Flacăra Unirii. Însă, unioniștii, circa 100 la număr, au declarat că nu acceptă propunerea și au staționat la Prut declarând că așteaptă ca autoritățile moldovenești să permită traversarea frontierei a tuturor participanților la Marșul Centenar.

Precizăm că unioniștii din România și Republica Moldova merg pe jos din Alba Iulia la Chișinău. Ultima etapă a Marșului Centenarului va avea traseul Iași – Ungheni – Călărași – Sadova – Lozova – Căpriana – Strășeni – Chișinău (1 septembrie).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram