/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mesajul transmis de Filip organelor de forță care au asigurat ordinea la protestele de duminică și luni

27 august 2018, ora 15:58

„Mulțumesc tuturor angajaților din instituțiile statului care lucrează și în aceste zile de sărbătoare. Cu o parte dintre ei m-am întâlnit astăzi și le-am mulțumit personal. Este vorba de angajații instituțiilor de forță, care au asigurat ieri și astăzi ordinea publică la manifestațiile unor partide și au făcut față în mod profesionist provocărilor apărute. Le-am cerut să vegheze în continuare ca cetățenii noștri să aibă parte de liniștite”, a scris Filip pe pagina sa de facebook.

Amintim că în dimineața zilei de luni, 27 august, mai mulți protestatari au fost evacuați de polițiști din fața monumentului lui Ștefan cel mare și sfânt. În timp ce poliția și primăria susține că acțiunile poliției au fost legale, Amnesty International afirmă că autoritățile au interpretat Legea cu privire la întruniri și le cer Guvernului să se reabiliteze în fața protestatarilor pașnici după acțiunile din 27 august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram