/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ UPDATE. Bărbatul, dispărut de cinci zile, a fost găsit mort într-o fântână

missing
28 august 2018, ora 23:42

UPDATE. Bărbatul, dispărut din Căușeni, a fost găsit găsit mort într-o fântână de la marginea satului Coșcalia. Poliția a mers la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele producerii tragediei. Vom reveni cu detalii

Semnalmente: înălţime 1,86 metri, corpolență medie, păr scurt. În ziua dispariției, purta un maiou de culoare roșie, pantaloni albaștri, iar pe cap purta o căciulă sportivă, era încălțat în galoși negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112, cea mai apropiată unitate de poliție sau nr. 076790300.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram