/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/FOTO/ Cratițe și tacâmuri cu însemnele unui brand renumit, retrase din circuit de Serviciul Vamal

missing
29 august 2018, ora 12:16

Serviciul Vamal informează că articolele contrafăcute, importate de doi agenți economici diferiți, au fost depistate de către angajații terminalelor vamale „Petricani” și „Cricova”, în comun cu specialiștii Serviciului protecția proprietății intelectuale.

Conform actelor, bunurile au fost aduse din China și Emiratele Arabe Unite. În total, au fost reținute, 9 452 de cratițe și 3 740 de seturi de tacâmuri, din oțel inoxidabil, valoarea cărora a fot evaluată la aproximativ 450 000 lei.

Conform procedurii, a fost notificat titularul de drept, care are obligația să asigure distrugerea loturilor contrafăcute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram