/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Donald Trump cere concedierea şefului postului de televiziune american CNN

missing
30 august 2018, ora 17:41

Preşedintele american consideră că „ura şi părerea părtinitoare” a lui Jeff Zucker asupra sa a adus organizaţia media în „imposibilitatea de funcţionare”.

„Micul Jeff Z a făcut o treabă groaznică, ratingurile lui sunt proaste, compania AT&T ar trebui să îl concedieze pentru a-şi salva credibilitatea”, a declarat preşedintele american.

Jeff Zucker se află în concediu medical, după o operaţie pe inimă.

Preşedintele american a postat ulterior un alt mesaj pe Twitter, în care critică postul NBC News.

„Ceea ce se întâmplă la CNN se întâmplă în moduri diferite şi la alte posturi- dintre acestea, NBC News este cel mai rău”, a declarat Trump.

Donald Trump a criticat în mai multe rânduri postul CNN, declarânt că nu este onest şi că este concentrat doar pe agenda personală.

Un reporter CNN a fost dat afară din cadrul unui eveniment ţinut la Casa Albă în luna iulie, după ce i-a adresat lui Donald Trump întrebări despre preşedintele rus Vladimir Putin şi despre fostul său avocat, Michael Cohen.

În ultimele luni, Donald Trump a criticat mai multe posturi de televiziune şi publicaţii americane, printre care şi Washington Post, deţinut de Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram