În perioada 1-5 Septembrie, la Cahul, se va desfășura cea de-a III ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar MOLDOX 2018, pe care vă îndemnăm să nu o ratați. Mai jos nouă motive de ce să mergi la acest festival:

1. Vor fi proiectate în premieră în Moldova și chiar în Europa de Est 23 de filme de pe diferite continente ale lumii, produse de cineaști cu renume mondial. Filmul de deschidere a festivalului https://youtu.be/P62Zcfyou34
2. Sesiuni de întrebări și răspunsuri cu regizori și producători de film, inclusiv Gordon Quinn (SUA), nominalizat la Oscar și Artur Aristakisian (Rusia), regizor originar din Republica Moldova cu filme cîștigătoare la Berlinale si Karlovy Vary etc.
3. Paneluri de discuție, moderate de Vasile Ernu, cu primarul orașului Cahul, Nicolae Dandiș, ex-Ministrul Justiției, Alexandru Tănase, jurnalista Natalia Morari, pediatrul Mihai Stratulat.
4. Concert acustic sub cerul înstelat alături de trupa Via Dacă pe 2 septembrie. https://www.youtube.com/watch?v=Bmle3H-Oi8k
5. Expoziție de caricatură semnată de Alex Buretz
6. Masterclass-uri dedicate filmului documentar ținute de mentorii și invitații speciali ai festivalului, precum: producătoarea Monica Lăzurean-Gorgan din România, regizorul Artur Aristakisian din Rusia, originar din Moldova, directorul programului Thessaloniki Documentary Festival -Thanos Stavropoulos din Grecia și producătoarea Simone Baumann din Germania.
7. Intrarea la festival este gratuită!
8. Transport Chișinău-Cahul-Chișinău gratuit asigurat. Este nevoie doar de rezervarea locului la +373 78 318 376 sau online http://moldoxfestival.com/2018/08/15/transport-2
9. Să petreci primele zile din această toamnă alături de prieteni și familie, într-o atmosferă caldă și plăcută și să te încarci doar de energie pozitivă.

Mai multe detalii despre festivalul MOLDOX 2018 găsiți AICI.