/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PMAN, din nouă împărțită. Patru organizații, printre care PSRM și unioniștii, anunță manifestații pe 1 septembrie

30 august 2018, ora 16:21

Organizatorii Marșul Centenarului anunță organizarea unei manifestații pe 1 septembrie în PMAN, atunci când mai mulți participanți vor ajunge la Chișinău. În același timp, pe pagina primăriei alte trei organizații anunță despre organizarea de manifestații:

Partidul Socialiștilor a rezervat PMAN pentru organizarea unui miting cu participarea a două mii de persoane.

A.O. „Credință Patriei” anunță tocmai două evenimente: un miting pentru promovarea valorilor național-patriotice cu participarea a șase mii de persoane și o manifestație Național-Patriotică cu participarea a cinci mii de persoane.

Societatea Civilă în frunte cu Aurel BUCUREANU, Alexei FROLKOV și Svetlana ȘANDROVSCAIA anunță organizarea unui protest față de ridicarea prețurilor la combustibil și revenirea acestora la prețul de 14-15 lei pentru un litru. Numărul estimat de participanţi este de cinci mii.

Amintim că, duminică 26 august, PMAN a fost divizată în două părți de cordoane de polițiști. În mijlocul PMAN a avut loc o manifestație organizată de partidul Șor, iar în apropiere de monumentul lui Ștefan cel Mare protestul organizat de Mișcarea de Rezistență ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram