Președintele Partidului Șor a adresat un mesaj liderului PAS, Maia Sandu și liderului PPDA, Andrei Năstase în care le cere să-și ceară scuze de la bătrânii prezenți la protestul organizat de partidul Șor pentru că i-ar fi înjosit. De asemenea, Șor cere ca Sandu și Năstase să stopeze presiunile asupra justiției, prin care încearcă s-o determine să-l aresteze.

„Cer de la voi, ca în decurs de trei zile, să vă cereți scuze în fața bunicuțelor pe care le-au jignit sălbaticii voștri. De asemenea, cer să încetați presiunile asupra justiției. În caz contrar, vă promit mitinguri la care nici nu vă așteptați și care vor fi absolut neconfortabile pentru voi. Și atunci veți fi nevoiți să vă cereți scuze”, a declarat Ilan Șor într-un live pe facebook.

De asemenea, Șor a explicat de ce a oferit mâncare manifestanților de duminică. Potrivit lui așa este corect.„Sunt om și consider că dacă oamenii au petrecut o bucată de zi pe drum, ei trebuie hrăniți”, afirmă primarul de Orhei.

Amintim că, pe 26 august în centrul Capitalei au avut loc două manifestații, una organizată de partidul Șor, și alta de Mișcarea de Rezistență ACUM. Participanții la manifestații au fost despărțiți de un cordon de polițiști.