/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Șor vrea scuze de la Năstase și Sandu pentru participanții la protestul din 26 august

missing
30 august 2018, ora 14:30

„Cer de la voi, ca în decurs de trei zile, să vă cereți scuze în fața bunicuțelor pe care le-au jignit sălbaticii voștri. De asemenea, cer să încetați presiunile asupra justiției. În caz contrar, vă promit mitinguri la care nici nu vă așteptați și care vor fi absolut neconfortabile pentru voi. Și atunci veți fi nevoiți să vă cereți scuze”, a declarat Ilan Șor într-un live pe facebook.

De asemenea, Șor a explicat de ce a oferit mâncare manifestanților de duminică. Potrivit lui așa este corect.„Sunt om și consider că dacă oamenii au petrecut o bucată de zi pe drum, ei trebuie hrăniți”, afirmă primarul de Orhei.

Amintim că, pe 26 august în centrul Capitalei au avut loc două manifestații, una organizată de partidul Șor, și alta de Mișcarea de Rezistență ACUM. Participanții la manifestații au fost despărțiți de un cordon de polițiști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram