Sâmbătă, 1 septembrie, mișcarea „Hai Moldova” invită toți doritorii de a curăța albia râului Bâc din Chișinău. Evenimentul este pentru toți: copii, adolescenți, persoane mature - fiecare participă cum și cât poate. Cei care doresc să se implice sunt așteptați la intrarea Tutun-CTC din partea străzii Ismail la ora 10.

„Gunoiul lăsat în natură, mai ales plasticul, acumulatoarele, echipamentele tehnice, cosmeticele nu dispar. Ele otrăvesc solul și se întorc la tine prin produse lactate, carne, fructe, legume și apă. Ajută-ne să oprim poluarea solului și a apelor. Vino la 1 septembrie la curățenia test pe albia râului Bîc. Această curățenie este o simulare a evenimentului din 15 septembrie. În cadrul acestui eveniment, vom face cunoștință și vom testa modelul de curățenie propus pentru 15 septembrie”, spun organizatorii pe pagina evenimentului.

Cei care doresc să se implice sunt îndemnați să se îmbrace în haine comode, potrivite curățeniei, să aibă o pălărie și mănuși rezistente. De asemenea, să-și ia cu ei apă într-un recipient.

Potrivit paginii evenimentului 46 de persoane vor participa, în timp ce peste două sute sunt interesaţi de eveniment.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!