Pe pagina manifestațiilor publice a primăriei Chișinău se arată că PSRM a rezervat Piața Marii Adunări Naționale pentru organizarea unui miting cu participarea a 20 de mii de persoane. Astăzi, 31 august, Ion Ceban a clarificat situația și a anunțat că socialiștii de fapt nu organizează niciun eveniment.

„PSRM nu organizează vreun eveniment pe 1 septembrie 2018 în PMAN”, a scris Ceban pe pagina sa de facebook.

Amintim că, mai multe grupuri de unioniști anunță despre organizarea evenimentului „E momentul să facem Unirea!” pe 1 septembrie în PMAN.

De asemenea, potrivit site-ului primăriei, A.O. „Credință Patriei” anunță organizarea a două evenimente: un miting pentru promovarea valorilor național-patriotice cu participarea a șase mii de persoane și o manifestație Național-Patriotică cu participarea a cinci mii de persoane. Iar, societatea Civilă în frunte cu Aurel BUCUREANU, Alexei FROLKOV și Svetlana ȘANDROVSCAIA anunță organizarea unui protest față de ridicarea prețurilor la combustibil și revenirea acestora la prețul de 14-15 lei pentru un litru. Numărul estimat de participanţi este de cinci mii.