/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Trei miniştri din Bulgaria au demisionat în urma accidentului din apropierea oraşului Svoghe

missing
31 august 2018, ora 17:10

Premierul bulgar Boyko Borissov a cerut demisia celor trei miniştri în urma incidentului produs duminică.

“În calitate de şefi ai ministerelor relevante, nu am putut să vă protejăm de această tragedie, aşa că ne asumăm responsabilitatea politică”, a declarat Radev în cadrul unei conferinţe de presă susţinută vineri.

Un autocar ce transporta turişti dintr-un club de pensionari s-a răsturnat pe 25 august de pe un drum cu serpentine şi a căzut într-o prăpastie. În urma incidentului a fost demarată o anchetă pentru a stabili cauzele, fiind investigaţi atât şoferul cât şi companiile private responsabile pentru repararea drumului.

Guvernul a anunţat luni zi de doliu naţional şi a informat că va crea o instituţie responsabilă să prevină accidentele auto.

“Membrii administraţiei trebuie traşi la răspundere”, a declarat Nikolay Nankov, în urma unei discuţii cu Serviciul Naţional de Investigaţie (NIS).

Guvernul a declarat anterior că va introduce măsuri pentru a preveni incidente similare. Cu toate acestea, măsurile nu au fost implementate încă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram