/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Altercații între liderii unioniștilor și polițiști

missing
01 septembrie 2018, ora 16:45

Deputatul Constantin Codreanu a solicitat intervenția Ministerului Afacerilor Externe de la București. „Aștept o reacție oficială din partea Ambasadei României în Republica Moldova, solicit Ministerului Afacerilor Externe să ia act de abuzurile la care am fost supus și să vină cu intervenții foarte clare și la discuții autoritățile Republicii Moldova”, a spus oficialul. Deputatul spune că și-a dorit o acțiune pașnică, dar nu li s-a permis acest lucru.

Liderul ODIP, Vlar Bilețchi, susține că au fost doborâți și unii reprezentanți ai mass-media. Liderii unioniști au depus o plângere la poliție pe acest caz. Potrivit polițiștilor, forțele de ordine au intervenit după ce unioniștii au blocat șoseaua Chișinău-Leușeni și urmează să fie sancționați pentru perturbarea ordinii publice.

Mai multe persoane declară pe rețele de socializare că autocarele care au fost inițial blocate în afara orașului au fost aduse la Cojusna. „Suntem păziți de vreo 20 de polițiști. Acum a venit şi au blocat autocarele. Nimeni nu intră şi nimeni nu iese”, spune Oleg Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram