/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Dublu omor în municipiul Chișinău. Corpurile a doi bărbați, găsite într-un apartament din Botanica

missing
03 septembrie 2018, ora 09:56

Poliția a fost anunțată de mama unuia dintre victime în seara de duminică, 2 septembrie. Femeia a depistat în locuința sa corpurile neînsuflețite a fiului său și a prietenului acestuia.

Deplasându-se la fața locului, forțele de ordine au depistat cadavrele bărbaților, cu semne de moarte violentă, manifestate prin mai multe plăgi tăiate.

La moment, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a survenit moartea bărbaților.

Poliția a pornit o cauză penală în baza art. 145 „Omor” Cod Penal. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile se pedepsesc cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Actualmente, oamenii legii întreprind măsuri de investigații pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram