/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Ascuns în portbagaj, un moldovean a încercat să treacă frontiera ruso-ucraineană

missing
03 septembrie 2018, ora 17:42

Bărbatul se afla între bancheta din spate și mașina de spălat în portbagajul automobilului și era acoperit cu lucruri personale.

Polițiștii de frontieră ucraineinei au constat că moldoveanul a mai încercat deja să treacă granița ruso-ucraineană la același punct de trecere cu ceva timp în urmă, atunci acestuia nu i s-a permis trecerea deoarece avea interdicție de a intra în Ucraina pentru trei ani.

În prezent, pentru neexecutarea deliberată a deciziei de interzicere a intrării în Ucraina și pentru încercarea de a traversa ilegal granița de stat a Ucrainei, în privința bărbatului de 33 de ani s-a intentat un dosar administrativ, o decizie privind refuzul de a trece frontiera și de a prelungi termenul de interdicție de intrare în Ucraina pentru un termen de 10 ani.

În privința șoferului de 35 de ani, acesta a fost transmis Poliției Naționale din Ucraina. Poliția de frontieră a precizat că acțiunile sale conțin semne de infracțiune, prevăzute în partea 1 a art. 332 (transferul ilegal de persoane peste granița de stat a Ucrainei) din Codul penal al Ucrainei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram