/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Profesorii vor salarii mai mari. Care este mesajul ministrei Babuc la început de an școlar

missing
03 septembrie 2018, ora 13:27

„Stimați profesori, cu prilejul startului anului academic, îmi exprim încrederea că și în acest an grija pentru generația în creștere vă va reprezenta în totalitate și, la rândul nostru, o vom considera prioritate majoră. Vă mulțumim că vă implicați cu toată ființa în acest parcurs nobil și vă îndemnăm la o colaborare și mai strânsă în numele idealurilor educaționale. Întreaga echipă a Ministerului apreciază profund devotamentul Dumneavoastră și abnegația cu care vă consacrați procesului de formare a viitorilor cetățeni activi ai țării noastre”, a spus Babuc potrivit unui comunicat al ministerului Educației.

Precizăm că grupul pedagogilor solidari a anunțat despre finalizarea colectării semnăturilor pentru petiția prin care cer, în regim prioritar, majorarea salariilor cadrelor didactice cu 50% și a cadrelor non-didactice cu 100%/ Petiția urmează a fi depusă pe 5 septembrie la Guvern, Parlament, Ministerele Educației, Muncii și Federației Sindicale a Educației și Științei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram