Trei automobile au fost implicate într-un accident produs pe șoseaua Muncești din Chișinău. În urma incidentului o persoană a fost transportată la spital.

Potrivit ofițerului de presă, Natalia Stati, accidentul a avut loc în jurul orei 11:25 pe șoseaua Muncești cu implicare a trei automobile: un camion de model Daf, condus de șofer în vârstă de 51 de ani, un automobil de model VAZ, condus de șofer în vârstă de 56 de ani și o Toyota.

În urma impactului șoferul automobilului de model Toyota a fost transportat la spitalul de urgență pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Acesta nu s-a a ales cu leziuni grave.

Potrivit informațiilor preliminare, vinovat de producerea accidentului s-ar face șoferul care conducea automobilul de model VAZ. Acesta ar fi încercat să iasă la depășire.

În dependență de gravitatea leziunilor cu care s-a a ales șoferul automobilului de model Toyota, șoferul vinovat riscă să fie sancționat cu șase puncta de penalizare și 1500 de lei amendă dacă aceste sunt ușoare, în caz contrar va fi deschis o cauză penală.