/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Fura biciclete din scara blocurilor. Un tânăr din Capitală, reținut de poliție

04 septembrie 2018, ora 17:25

Până în prezent, polițiștii au acumulat probe suficiente ce demonstrează complicitatea acestuia în patru cazuri, totodată fiind suspectat în alte cazuri de sustragere a bicicletelor. Tânărul și-a recunoscut complicitatea, declarând circumstanţele comiterii furturilor. Potrivit acestuia, intra în scara blocului și fura bicicletele care erau lăsate de către proprietari fără supraveghere. Ulterior, minorul a vândut bicicletele cu doar câteva mii de lei, prețul real al acestora fiind de la 8 500 la 16 500 de lei.

Polițiștii întreprind măsuri pentru a depista bicicletele sustrase, acestea urmând a fi reîntoarse proprietarilor, iar bănuitul este cercetat în stare de libertate. Minorul nu este la prima abatere de la legislație, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă amendă de la 32 000 la 67 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram