/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Câte grădinițe din Chișinău și-au sistat temporar activitatea din cauza lipsei de bucătari

missing
05 septembrie 2018, ora 11:23

În grădinițele din municipiu sunt vacante peste 380 de posturi de educatori și 275 de ajutor de educator și dădace sanitare. Mai sunt necesari 60 de bucătari și bucătari auxiliari și 41 de spălători de veselă.

Până în data de 5 septembrie, au acceptat să se angajeze în grădinițe doar 31 de cadre didactice, absolvenți ai instituțiilor de învățământ superior și profesional tehnic post secundar și non-terțiar cu profil pedagogic.

Sistemul de educație timpurie din municipiul Chișinău include 159 de instituții de învățământ preșcolar cu un contingent de aproximativ 38 de mii de copii. În orașul Chișinău sunt 131 de grădinițe, iar 28 de instituții de învățământ preșcolar sunt în localitățile din componența municipiului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram