/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Cu doi lei mai mult. Guvernul a majorat alocația zilnică pentru alimentația elevilor din sistemul de învăţământ secundar profesional

missing
05 septembrie 2018, ora 23:09

Documentul precizează creșterea de la 10 la 12 lei pe zi a sumei alocate pentru alimentația elevilor. În acest scop, vor fi alocate suplimentar 2,8 milioane de lei.

În instituțiile de învățământ secundar profesional sunt alimentați peste 16.500 de elevi. În bugetul pentru anul curent, în acest scop sunt prevăzute aproximativ 24 milioane de lei.

Anterior, Guvernul a aprobat majorarea cu 2 lei a sumei alocate pentru alimentația copiilor și elevilor în școli și grădinițe. În acest scop din buget au fost alocat circa 1 miliard de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram