O femeie care protestă pe aeroportul de la Chișinău și-a pierdut cunoștința, după ce a primit un mesaj prin care a fost anunțată că fiul ei, una dintre cele șapte persoane din conducerea liceului Orizont expulzate de SIS, a aterizat pe aeroportul din Istanbul, scrie protv.md

Femeia își manifestă nemulțumirea față de reținerea angajaților liceului Orizont, iar la un moment dat a primit un mesaj din Turcia, prin care a fost anunțată că fiul ei, una dintre cele șapte persoane din conducerea liceului Orizont, expulzate de SIS, a ajuns în această seară pe aeroportul din Istanbul.

La scurt timp aceasta și-a pierdut cunoștința, iar ulterior au fost chemați medicii de pe ambulanță, care i-au oferit primul ajutor.

Amintim că, în dimineața zilei de joi, șapte persoane de origine turcă au fost ridicați din stradă sau de acasă, ulterior Serviciul de Securitate și Informații a anunțat că aceștia ar fi implicați în activități teroriste. Societatea civilă și mai mulți politicieni au calificat acțiunea drept ilegală. Președintele Parlamentului a cerut audieri în Parlament pe acest caz, iar doi deputați au expediat o interpelare la SIS pentru explicații.