Trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 28 şi 46 ani, originari din raionul Sîngerei şi municipiul Bălţi, au fost reținuți de poliţie, fiind suspectaţi de comercializarea drogurilor şi păstrarea  ilegală a armelor şi muniţiilor.

Ofițerii de poliție au documentat cazul timp de șase luni timp în care au efectuat patru achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. Astfel, au fost acumulate probe concludente în privința persoanelor.

Că urmare a perchezițiilor efectuate, forțele de ordine au depistat şi ridicat de la domiciliile bărbaţilor 1,3 kg marijuana mărunţită, 3 arme de vânătoare cu ţeavă lisă, 3 arme de construcţie artizanală şi 107 cartuşe. Unul dintre bănuiţi le-a declarat oamenilor legii că marijuana a fost plantată, îngrijită şi ulterior preparată acasă la dânsul.

La moment, unul dintre bărbați este reţinut pentru 72 ore, iar ceilalţi doi suspecți sunt cercetaţi penal în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceştea riscă de la 7 la 15 ani privaţiune de libertate.