/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Grantul oferit de România pentru renovarea grădinițelor din Republica Moldova a fost suplinit cu 3 milioane de euro

missing
08 septembrie 2018, ora 15:30

De asemenea, amasadorul a transmis premierului mesajul că Republica Moldova rămâne a fi o prioritate strategică pentru autorităţile de la Bucureşti, iar parcursul european al țării va fi susținut în continuare de România, enunțate recent în cadrul Reuniunii Anuale a Diplomației Române.

Primministrul, la rândul său, a menționat că România este pentru Republica Moldova nu doar o țară vecină și nu doar un partener, dar țara cu care „trăim în același spațiu și avem aceleași valori. Pavel Filip a menționat că ține la proiectele comune deja pornite și își dorește continuarea acestora.

Printre proiectele comune de interes major au fost evidențiate – construcția gazoductului Ungheni-Chișinău, interconexiunea rețelelor electrice, dezvoltarea infrastructuri și eliminarea tarifelor la roaming dintre cele două țări.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram