/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Reprezentantul Special al președintelui în exercițiu al OSCE vine la Chișinău și Tiraspol

08 septembrie 2018, ora 17:26

La Chișinău, Reprezentantul Special va avea întrevederi cu viceprim-ministrul pentru reintegrare și reprezentantul politic din partea Republicii Moldova, Cristina Lesnic, și cu ministrul afacerilor externe şi integrării europene, Tudor Ulianovschi.

La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întâlni cu reprezentantul politic din partea Transnistriei, Vitali Ignatiev. Pe 10 septembrie, Franco Frattini va vizita și biroul de înregistrare a vehiculelor, recent deschis la Tiraspol, pentru a înmâna primele plăcuțe de înmatriculare cu design neutru.

Totodată, președinția italiană a OSCE l-a numit pe Claus Neukirch, din Germania, în calitate de Șef al Misiunii OSCE în Moldova. El va fi și în calitate de mediator OSCE în procesul de reglementare transnistreană. Neukirch îl succede pe Michael Scanlan, care și-a încheiat mandatul de Șef al Misiunii OSCE în Moldova în luna august.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram