/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Pe podul de la Gura Bâcului ar putea fi permisă circulația mașinilor de mare tonaj

09 septembrie 2018, ora 19:31

În baza acestui studiu, autoritățile vor examina posibilitatea de a permite ca pe acest pod să circule și mașinile de mare tonaj, și nu doar autoturismele. Despre aceasta a declarat viceprim-ministrul pentru reintegrare, Cristina Lesnic, în cadrul unui interviu pentru agenția Moldpres, citată de Radio Chișinău.

Pentru aceste lucru este nevoie ca partea transnistreană și partea rusă din Comisia Unificată de Control să își dea acceptul și să asigure că nu va exista niciun impediment și niciun terminal vamal internațional, a precizat Cristina Lesnic.

Podul de peste râul Nistru din preajma localităților Gura Bâcului și Bâcioc a fost redeschis în luna noiembrie 2017, după mai mulți ani în care acesta nu a fost funcțional. În prezent, pe aici este permisă doar circulația autoturismelor și a persoanelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram