/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Tudor Deliu a fost ales noul președinte al PLDM

09 septembrie 2018, ora 14:20

Noul președinte al PLDM a început să primească felicitări pe rețelele de socializare. „Partidul Liberal Democrat din Moldova a început o nouă filă din istoria sa politică. Colegul nostru, președintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Tudor Deliu, a fost ales unanim, în calitate de președinte al partidului. Este cel care poate consolida echipa PLDM și va pregăti formațiunea pentru alegeri, iar noi, colegii săi, îl vom susține în acest proces”, a scris Alexandru Bujorean, care până acum a suplinit funcția de vicepreședinte al formațiunii.

Tudor Deliu a preluat conducerea partidului de la Viorel Cibotaru, care a fost ales în fruntea PLDM în iunie 2016.

Tudor Deliu este deputat în Parlamentul Republicii Moldova începând cu anul 2010, pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova, exercitând funcțiile de vicepreședinte al fracțiunii parlamantare a PLDM și secretar al „Comisiei parlamentare juridică, numiri și imunități”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram