/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

UPDATE/ Igor Dodon cel mai probabil venea de la Basarabeasca unde a participat, împreună cu Prima Doamnă și cu bașcanul Găgăuziei, la o liturghie praznicală

missing
09 septembrie 2018, ora 15:25

„Astăzi se împlinesc 20 de ani de la înființarea Episcopiei de Cahul şi Comrat a Mitropoliei Moldovei, care reuneşte toate parohiile ortodoxe din sudul ţării. Cu acest prilej, am participat la Sfânta Liturghie praznicală de la Biserica Sfîntul Ierarh Nicolae din orașul Basarabeasca, oficiată de Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldovei, Vladimir. Vom păstra cu sfințenie credința noastră ortodoxă – pilonul spiritual al poporului nostru, tezaur lăsat drept moștenire de către strămoşii noştri”, scrie pe pagina de Facebook a șefului statului.

Amintim că două mașini din cortegiul prezidențial au fost implicate într-un accident rutier pe traseul Strășeni-Călărași. Una dintre mașini s-a răsturnat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram