Selecționata Moldovei de Fotbal va juca mâine seara în a doua etapă a Ligii Națiunilor cu selecționata Belarus. Tricolorii vor încerca să-și repare eșecul suportat la Luxemburg, când echipa noastră a cedat cu 0 la 4. Selecționerul Alexandru Spiridon a încercat să-și reabiliteze imaginea și și-a cerut scuze de la suporterii moldoveni.

Aș vrea să-mi cer scuze în fața tuturor iubitorilor de fotbal din Moldova. A fost un caz nefericit și rușinos din păcate. Dar mai sunt puse la bătaie 15 puncte în grupa noastră. Sperăm în aceste meciuri să facem față și, cum am crezut până la începerea Ligii Națiunilor în băieții mei, așa cred și acum, după acest meci catastrofal jucat la Luxemburg”, Alexandru Spiridon, Selecționarul Moldovei

După înfrângere, jucătorii moldoveni sunt cu moralul la pământ, de aceea Alexandru Spiridon va alege primul unsprezece cu Belarus, în funcție de starea psihologică a fiecărui jucător și nu cea fizică.

Dacă după alte meciuri mai erau zâmbete, mai erau miștouri, mai vorbeam, ieri erau foarte triști și eu sper ca azi, mâine până seara să facem tot posibilul ca moralul lor să fie la nivelul de a juca un joc bun și de a câștiga acest joc”, Alexandru Spiridon, Selecționarul Moldovei

În meciul cu Belarus, în lotul echipei naționale va reveni mijlocașul lui Cagliari, Artur Ioniță, care a fost suspendat. După drama suferită cu Luxemburg, șansele de calificare din grupă în cazul încă unei înfrângeri devin foarte mici. Partida se va juca mâine, la 21.45, la Chișinău.