/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Elevii din capitală pot participa la un concurs de fotografie lansat de autorități

missing
11 septembrie 2018, ora 11:18

Concurs municipal are două secțiuni: „Școala în viața mea. Viața mea în școală” și „Chișinăul în viața mea. Viața mea în Chișinău”. Acțiunea are ca scop promovarea copiilor cu abilități artistice, aprecierea libertăţii creativităţii, dezvoltarea imaginaţiei și gustului estetic al elevilor, dezvoltarea simţului emotivităţii, dragostei față de orașul Chișinău și școală.

La concurs pot participa elevi ai claselor a V-a – a XII-a din instituţiile de învăţământ secundar și extrașcolar din municipiul Chişinău. Elevii vor propune pentru concurs până la 5 fotografii în format A4. Pentru concursul on-line se propune doar câte o fotografie.

Pentru locul I câștigătorul va fi premiat cu 1000 de lei, pentru locul II – 800 de lei, iar pentru locul III – 600 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram