/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Peste 50 de companii din Moldova exportă fructe și legume în Federaţia Rusă

11 septembrie 2018, ora 16:33

Potrivit directorului General ANSA, Gheorghe Gaberi, prioritate au avut cele înregistrate în raioanele din stânga Nistrului sau din autonomia găgăuză. În context, Gaberi a afirmat că o soluție în extinderea exporturilor pe piața Rusiei ar fi renunțarea la liste permisive, dreptul de comerț fiind acordat tuturor întreprinderilor, care respectă cerințele Rosselihoznadzorului.

Opinia a fost exprimată de Gaberi în cadrul unei întrevederi cu un grup de specialiști de la autoritatea publică responsabilă pentru siguranța alimentelor din Federația Rusă, Rosselihoznadzor. Subiectul discuției a fost axat pe extinderea colaborării bilaterale, în special în majorarea volumului de export în Rusia a produselor de origine animală și vegetală.

Aceștia au discutat despre axat pe extinderea colaborării bilaterale, în special în majorarea volumului de export în Rusia a produselor de origine animală și vegetală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram