/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Candu și Filip au depus flori la Ambasada SUA în memoria atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001

missing
11 septembrie 2018, ora 16:12

De fiecare dată ne aducem aminte de cele întâmplate în SUA care a avut un impact global. Este un fenomen care se resimte și acum în Stale Unite, încă mai sunt foarte multe victime. Pentru a contracara astfel de fenomene e nevoie de compasiune, înţelegere, solidaritate, dar şi de mobilizarea tuturor forţelor. Cetăţenii Republicii Moldova sunt alături şi de cetăţenii SUA şi alături de toţi cei care au avut de suferit”, a declarat Andrian Candu.

Prim-ministrul Pavel Filip a adăugat că astfel de crime pot fi contracarate printr-un efort comun. „Actele teroriste sunt cele mai abominabile crime care pot exista pentru că nu le poţi înţelege foarte bine care este originea şi care este, de fapt, scopul. Cred că după acea dată, 11 septembrie 2001, întreaga lume s-a mobilizat mai bine, pentru că doar printr-un efort comun pot fi contracarate asemenea crime”, a declarat Filip menționând că țara noastră este pregătită pentru atacuri teroriste.

Amintim că, la 11 septembrie 2001 aproape 3000 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia din SUA, iar alte câteva sute au fost grav rănite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram