/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Natalia Morari, filmată pe ascuns de colaboratorii SIS? Reacția instituției

missing
12 septembrie 2018, ora 18:31

Vineri am ieșit la o bere cu prietenii. M-am trezit să fiu filmată de colaboratorii SIS. Vineri seara, după ora 00.00 am fost filmată, timp de două ore într-un local din Chișinău. De către oamenii plătiți din bugetul Republicii Moldova. Mă interesează de ce m-au filmat. Trebuie să existe o decizie judecătorească pentru ca să fiu filmată.

Mai mult, jurnalista susține că a observat persoane suspecte și în fața clădirii unde își are sediul postul TV8.

Totodată, astăzi am văzut două persoane în fața televiziunii TV8, televiziunea la care lucrez. Vreau să-i întreb pe cei care au dat această comandă. Să fiu atacată, să fiu filmată…Pentru ce?

Jurnalista de la TV8 consideră că este urmărită din cauza că, la emisiunea ei, invită persoane carora nu le este frică să critice actualul regim, iar după ce i-a adresat o scrisoare deschisă liderului democrat, Vlad Plahotniuc, în adresa ei, dar și a postul nostru de televiziune au răsunat mai multe mesaje pline de ură.

Vreau să vă zic că pe exemplu meu personal, vă pot spune de unde vine acestă răutate. Probabil vă mai aduceți aminte pe data de 2 iulie, am adresat o scrisoare personal Președintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. În doar trei zile a repornit o campanie de atac la adresa mea. O campanie care a atins cote maxime de josnicie. Acestă campanie a răsunat la toate posturile de televiziune controlate de către Partidul Democrat.

Contactată de TV8, purtătoarea de cuvânt a SIS, Daniela Mânzat, a negat cu vehemență că persoanele surprinse de Morari ar fi angajați ai Serviciului de Informații și Securitate. Totodată, instituția îi recomandă jurnalistei să prezinte fotogafiile pe care le deține cu cei doi bărbați la organele competente pentru a le stabili identitatea.

Reporter: Daniela Cuțu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram