Dan Bălan a lansat miercuri, 12 septembrie, piesa „Numa numa 2”, un remake al cunoscutei piese Dragostea din tei. Artistul a prezentat fanilor un nou hit și un videoclip cu care sperăm că va sparge toate topurile muzicale. Videoclipul publicat pe Youtube deja a adunat peste 99 de mii de vizualizări.

Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta viață și energie, că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul „Numa Numa 2”. De 15 ani cânt acest refren cu „Dragostea din tei” și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când începe „Ma Ya Hi… Ma Ya Hu…”. Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, declară Dan Bălan.

Muzica îi aparține lui Dan Bălan, în timp ce la versuri au lucrat Dan Balan, Corey Gibson și Marley Water. De producței au fost responsabili Gabriel Huiban și Alex Cotoi. Cel din urmă a produs și piesele Carla’s Dreams, devenite hituri precum “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Imperfect”, “Acele”, “Antiexemplu”, “Până la sânge”.

Videoclipul piesei “413” a fost filmat în regia lui Sergey Solodky în Uganda, Africa.