/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Timp de opt luni, două persoane, au recrutat tinere pentru prestarea serviciilor sexuale în apartamente

missing
13 septembrie 2018, ora 10:12

Potrivit poliției, învinuiții, timp de aproximativ opt luni au recrutat mai multe tinere din raionul Nisporeni și mun. Bălți, printre care și o minoră. Fetele erau cazate în mai multe apartamente din mun. Chișinău, pentru a presta servicii sexuale contra plată.

Inițial, minora care a fost recrutată prin intermediul rețelei de socializare „Odnoklassniki”, în scopul prestării serviciilor de bonă, pentru a avea grijă de copiii minori ai bănuiților. Pentru munca prestată suspecții i-au promis victimei un salariu de 2000 de lei. Ulterior, minora a fost convinsă să presteze și servicii sexuale contra plată, alături de alte tinere recrutate în acest sens.

De asemenea, învinuiții, identificau clienții de pe urma anunțurilor plasate pe pagina web ”999.md”. Tinerele, deserveau zilnic în jur de 4-5 clienți. Pentru serviciile sexuale prestate, acestea erau remunerate cu 50% din venitul obținut. Din suma primită de la învinuiți, victimile achitau chiria apartamentelor și alte cheltuieli pentru necesități personale.

La moment, tânăra este cercetată în stare de libertate, iar bărbatul a fost plasat în arest pe un termen de 30 de zile. Dacă li se vor dovedi vinovăția, aceșiea riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram