/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Furau bunuri materiale din automobile și le vindeau la piața de mâna a doua

14 septembrie 2018, ora 18:11

Indivizii acţionau doar pe timp de noapte, ei pătrundeau în automobile prin spargerea geamurilor de unde furau bunuri materiale precum: telefoane mobile, automagnitole. Apoi, aceștia urcau într-un automobil de model Mercedes, și se deplasau într-o direcţie necunoscută.

Suspecţii s-au dovedit a fi anterior judecaţi pentru infracţiuni similare.

Poliția a stabilit că suspecţii au săvârşit patru furturi din automobile în Botanica. În urma percheziţiilor poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile, automagnitole şi alte bunuri materiale, provenienţa cărora persoana nu a putut demonstra. În momentul de față ei sunt cercetaţi penal pentru furt.

Legislaţia penală prevede amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram