/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ „Un partid Pro Moldova”. Plahotniuc despre acțiunile viitoare ale partidului

14 septembrie 2018, ora 19:47

„A fost creată falsa senzație că de viitorul Moldovei are grijă cineva din afara țării, toate aceste poziționări arată de fapt că politicienii s-au cam îndepărtat de oameni și de problemele lor, s-au ascuns după tema geopolitică, doar din cauza incapacității lor de a rezolva problemele oamenilor pe intern. Problemele moldovenilor nu se rezolvă geopolitic, dar cu o politică internă făcută între moldoveni pentru moldoveni”, a declarat Plahotniuc.

În context, liderul PDM a declarat: „Partidul Democrat începând cu ziua de astăzi să se definească mai categoric un partid Pro Moldova, un partid care acționează pentru toți moldovenii. Acest plan presupune, ca reprezentanții partidului nostru să se afle permanent între oameni, să lucreze în comunitățile locale, împreună cu autoritățile de acolo, să vină cu proiecte și soluții concrete de rezolvare a problemelor identificate”.

Precizăm că, reporterului TV8 nu a avut acces la breafing din cauza politicii editoriale ale partidului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram