/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Inna Șupac a adresat un demers ministrului Tudor Ulianovschi privind evenimentele de la ambasada Moldovei la Berlin

15 septembrie 2018, ora 10:11

Inna Șupac întreabă ministrul în baza căror informații a fost luată decizia de a evacua personalul Ambasadei și Consulatului și de a lua copii diplomaților de la școală. De asemenea, comunista întreabă dacă cineva din corpul diplomatic a trimis un demers oficial organelor competente din Germania cu privire la amenințări și dacă eu prezentat probe. Președinta fracținii PCRM întreabă și dacă amenințările care se presupune că au existat la adresa personalului ambasadei au venit „din partea unui grup de persoane care ar avea niște legături și ar face parte din aceeași organizație din care sunt și acei șapte turci expulzați din RM”, așa cum s-a vorbit la un post de televiziune afiliat guvernării.

De asemenea, Inna Șupac întreabă cine anume a dat indicația ca încăperea ambasadei să fie evacuată și dacă Tudor Ulianovschi a participat la adoptarea acestei decizii, având în vedere, că pe 7 septembrie se afla la Berlin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram