/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Ministrul de externe va efectua o vizită de lucru în China

missing
15 septembrie 2018, ora 19:38

În cadrul vizitei, ministrul unde va avea un șir de întrevederi bilaterale cu oficiali de rang înalt din conducerea Chinei și cu reprezentanți ai mediului de afaceri și corporațiilor chineze, interesate în implementarea proiectelor investiționale în Republica Moldova.

În timpul Reuniunii de la Tianjin, Tudor Ulianovschi va participa la un șir de sesiuni tematice în cadrul cărora vor fi discutate subiecte de nivel mondial privind noile drumuri spre globalizare, va prezenta atractivitatea Republicii Moldova în calitate de destinaţie pentru investiţiile străine, precum și potenţialul sistemului de inovare și de dezvoltare a economiei digitale a țării, va avea o serie de întrevederi bilaterale cu reprezentanții  statelor participante la reuniune, inclusiv și cu Comisarul UE pentru moneda euro și dialog social, Valdis Dombrovskis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram