/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Munteanu de la SIS și-a dat demisia! Reacția instituției

missing
18 septembrie 2018, ora 13:03

Potrivit acestora, cererea de demisie a fost semnată de directorul SIS. Deocamdată, nu am reușit să discutăm cu Ruslan Munteanu pentru a ne oferi detalii despre motivele demisiei. Acesta a fost numit în funcția de director ajunct la SIS în 2015. După plecarea liberalilor de la guvernare, acesta a continuat să activeze în cadrul SIS.

Pe site-ul SIS se spune că în 2001, Munteanu a absolvit Academia de Poliţie “Ştefan cel Mare”, Facultatea de drept. În perioada 2002-2004 a făcut studii postuniversitare la Academia de Administrare Publică de pe lîngă Preşedintele Republicii Moldova, Facultatea relaţii internaţionale.

În perioada 2011-2015 a fost doctorand la Academia de Poliţie „Ştefan cel Mare”.

A fost numit în funcţia de director-adjunct prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova, semnat la 14 octombrie 2015. Anterior, în perioada anilor 2001 – 2015 a deţinut diferite funcţii în cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Serviciului de Informaţii şi Securitate. Este colonel al SIS.

S-a născut la 19 septembrie 1979 în satul Floreni, raionul Anenii Noi. Este căsătorit şi are patru copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram