/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Radu, în fruntea ministerului Sănătății. Cum au reacționat politicienii

missing
18 septembrie 2018, ora 17:30

Liderul partidului Platformei DA, Andei Năstase, a făcut o trimitere la poetul Cervantes, afirmând că „Țara asta are răbdare, dar într-o zi tot crapă ea, răbdarea”.

Valeriu Munteanu, concurentul Silviei Radu pentru funcția de primar al Capitalei, s-a arătat nemulțumit de candidatura acesteia afirmând că „urmează o catastrofă în acest domeniu”.

Totodată, deputata liberală, Alina Zotea, însă a declarat că Radu nu poate să dețină această funcție, din motiv că  nu este competentă în acest domeniu.

Amintim că, Plahotniuc a anunțat că ministra Sănătății și ministrul Agriculturii urmează a fi demiși, iar pentru funcțiile acestora au fost anunțate candidatura lui Silvia Radu și Nicolae Ciubuc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram