/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ TV8, interzis din nou la PDM. Cum a comentat Pavel Filip

missing
18 septembrie 2018, ora 13:21

„Dacă nu cunoașteți numele meu este Pavel Filip și eu sunt prim-ministru al R. Moldova, dacă este vorba de conferințele de presă de la partidul democrat vă rog să vorbiți cu cei care reprezintă nemijlocit acest lucru, este purtător de cuvânt și cred că sunt oameni care își fac meseria. Dar dacă vreți punctul meu de vedere, consider că evenimentele trebuie relatate obiectiv. Eu am văzut mai puțină obiectivitate la aceste posturi de televiziune”, a declarat Pavel Filip.

Precizăm că cheia magnetică a reporterului și cameramanului TV8 au fost anulate și acesta a putut intra în clădire, doar după ce a urmat colegii de la o altă instituție media.

Amintim că, acesta este a doua oară când reporterului TV8 nu i s-a permis accesul în sediul PDM la un breafing la care ceilalți jurnaliști au avut acces liber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram