Reporterul TV8, Sergiu Niculiță, nu a avut, din nou, acces la breafing-ul organizat de partidul democrat. Acesta a intrat împreună că alți colegi, însă a fost oprit de pază, care a spus că TV8 nu are acces. Premierul Filip, fiind la tribuna partidului, a fost întrebat de ce nu i s-a permis jurnalistului TV8 accesul, potrivit lui, cauza este faptul că postul nostru de televiziune nu este obiectiv.

„Dacă nu cunoașteți numele meu este Pavel Filip și eu sunt prim-ministru al R. Moldova, dacă este vorba de conferințele de presă de la partidul democrat vă rog să vorbiți cu cei care reprezintă nemijlocit acest lucru, este purtător de cuvânt și cred că sunt oameni care își fac meseria. Dar dacă vreți punctul meu de vedere, consider că evenimentele trebuie relatate obiectiv. Eu am văzut mai puțină obiectivitate la aceste posturi de televiziune”, a declarat Pavel Filip.

Precizăm că cheia magnetică a reporterului și cameramanului TV8 au fost anulate și acesta a putut intra în clădire, doar după ce a urmat colegii de la o altă instituție media.

Amintim că, acesta este a doua oară când reporterului TV8 nu i s-a permis accesul în sediul PDM la un breafing la care ceilalți jurnaliști au avut acces liber.