/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

166 mii de lei vor fi alocați pentru repatrierea victimelor accidentelor din orașele Kaluga și Genova

missing
19 septembrie 2018, ora 19:16

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei pentru Situațiile Excepționale a fost aprobată alocarea a 119 mii de lei pentru repatrierea celor șase cetățeni moldoveni care și-au pierdut viața în accidentul rutier produs în orașul Kaluga, dar și reîntoarcerea în țară a altor opt persoane care au suferit traumatisme grave.

Totodată, Executivul va aloca circa 47 mii de lei pentru repatrierea cetățeanului Republicii Moldova care a decedat în accidentul produs în orașul Genova, Italia, pe 14 august curent. Concetățeanul nostru se numără printre cele 43 de persoane decedate în urma prăbușirii unui pod.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram