/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Droguri în valoare de 900 mii de lei, confiscate. Șase bărbați riscă ani grei de închisoare pentru păstrarea drogurilor

missing
20 septembrie 2018, ora 20:17

Polițiști au percheziționat mijloacele de transport și domiciliile suspecților și au depistat și confiscat: 152 pacheţele improvizate artizanal din folie de staniol cu substanţă stupefiantă de tip „Heroină” cu masa de circa 50 grame, cinci pacheţele din hârtie şi „zip lock”, cu substanţa stupefiantă „PVP” cu masa de circa trei grame, cântar electronic la mici dimensiuni, nouă telefoane mobile utilizate la săvârşirea infracţiunii, cartele SIM, seringi şi alte instrumente şi aparate confecţionate artizanal pentru pentru prepararea şi utilizarea drogurilor în formă finală.

O parte din droguri erau pregătite în pachețele pentru realizarea către consumatori. Cantitatea 245 de grame de droguri a fost ridicată și transportată la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Valoarea drogurilor confiscate, în cazul comercializării pe piaţa neagră, a fost estimată la aproximativ 900 000 lei.

Suspecții au fost reţinuţi pentru 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie Chişinău. Potrivit legii, bărbații riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram