/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Așteaptă de câteva ore. Mai mulți moldoveni, blocați pe aeroportul Luton

missing
21 septembrie 2018, ora 15:34

Încercând să clarifice situația, oamenii au început să facă gălăgie moment în care reprezentantii de pe aeroportul englez i-au trimis într-un subsol al clădirii pentru a nu deranja ceilalți călători.

„Suntem închiși într-un subsol din aeroport, deoarece am încercat să protestăm”, pasager.

Avionul de pe cursa Londra-Chișinău, trebuia să decoleze puțin după miezul nopții de pe aeroportul Luton. Pasagerii spun că fără a fi anunțaăți din timp cursa a fost anulată.

Oamenii se plâng că nu au primit nici apă, nici hrană, iar reprezentanții companiei parcă au luat apă în gură.

“Am aștepta 5 ore, după ce mi-au spus că e anulată cursa. Am sunat în Moldova și am aflat că avionul a zburat gol”, pasager.

Cei cu copii mici, le-au fost cel mai greu.

“Situația se agravează, ei încearcă să ne scoată afară din aeroport dar noi nu plecăm pentru că știam că nu o să ne dea nici o compensație.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram