/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Administrația de la Tiraspol examinează proiectul bugetului pentru 2019. Autorii propun majorări de salarii și de prestații sociale

missing
22 septembrie 2018, ora 11:40

Bugetul prevede majorări de salarii pentru mai multe categorii de bugetari, mărirea câtorva tipuri de prestații sociale, creșterea cheltuielilor pentru medicamente și alimentație, precum și finanțarea investițiilor capitale și susținerea antreprenoriatului, scrie presa din regiune.

Conform proiectului, sunt planificate majorări salariale pentru lucrătorii medicali, pentru forțele de ordine, pentru lucrătorii din școlile de corecție și pentru cei din regiile de transport electric. De asemenea, se preconizează sporirea cheltuielilor pentru cumpărarea medicamentelor pentru instituțiile medicale, pentru tratarea și prevenirea mai multor boli, pentru asigurarea cu produse alimentare a acestor instituții.

Documentul a fost aprobat de așa-numitul executiv din regiune, urmează să fie discutat în sovietul suprem.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram