/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Atac armat în cursul unei parade militare din Iran. 24 de oameni au murit

missing
22 septembrie 2018, ora 15:01

Îmbrăcaţi în uniforme militare, patru atacatori au deschis focul dintr-un parc aflat în apropiere. Se pare că îi vizau pe oficialii de la tribuna oficială, însă au făcut victime şi printre civilii care asistau la paradă. Doi dintre atacatori au fost ucişi în schimbul de focuri cu forţele de securitate, iar ceilalţi doi au fost arestaţi, scrie gândul.info.

„Victimele sunt militari şi civili, inclusiv femei şi copii care veniseră să urmărească parada”, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate iraniene. Printre persoanele ucise figurează cel puţin opt membri ai Gardienilor Revoluţiei iraniene şi un jurnalist.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram