/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt se va transforma mâine într-o bibliotecă

missing
22 septembrie 2018, ora 12:09

Între orele 11.00-13.00, vizitatorii evenimentului vor avea posibilitatea să participe la activități demonstrative și masterclass-uri de robotică, coding, virtual reality, fabricare digitală, sport, teste de sănătate, activități educaționale, concursuri și ateliere de creație, prezentări și expoziții interactive, prin care vor descoperi o altfel de bibliotecă – modernă, atractivă și interactivă.

În cadrul evenimentului se vor amenaja mai multe alei, cu diferite destinații: Aleea Biblioteca Tehnologiilor, Aleea Biblioteca Lecturii, Aleea Biblioteca Studiului, Aleea Biblioteca Jocului și a Creației, Aleea Biblioteca Sportului și a Sănătății, Aleea Biblioteca Muzicii și Dansului.

Evenimentul se desfășoară în cadrul Campaniei naționale de sensibilizare privind modernizarea bibliotecilor publice „E Biblioteca MEA”, care are drept scop accentuarea  schimbărilor și inovațiilor produse în ultimii ani în bibliotecile publice din țară și să promoveze noua Lege cu privire biblioteci.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram